Paddle Surf & Yoga

Si ja tens ganes de sentir el mar a prop i connectar amb tu profundament, regala’t un cap de setmana de Ioga i Paddle Surf a la Costa Brava.

Practicarem Paddle Surf de forma relaxada, veurem la sortida del sol des de mar endins i meditarem amb el sol naixent. Realitzarem sessions de Ioga llargues per treballar sense presses, postures, respiracions, relaxacions i meditació. Buscarem viure el mar sense massificacions, en una època de l’any on gairebé ningú s’acosta a la platja. Portarem vestits de neoprè en les sortides de Paddle, per tal de mantenir el cos en una bona temperatura. Realitzarem relaxacions guiades a la tarda i sessions de partner Ioga. Dormirem en un càmping que gairebé tindrem per a nosaltres soles/s en un ambient relaxat.

Per quart any consecutiu organitzem un cap de setmana de desconnexió, en un entorn natural increïble, el Càmping Internacional Calonge, a primera línia de mar, amb allotjament en bungalows compartits, menjar vegetarià de primera qualitat cuinat per un xef especialitzat i amb un equip professional de professors de Paddle Surf i Hatha Vinyasa Ioga.

Vine a desconnectar de la teva rutina, gaudir de manera integral, compartir i descobrir una de les platges més privilegiades de la Costa Brava.

07-09 de Juny

190 € tot inclòs

Més Informació:

 Camping Internacional de Calong

+34 972 651 233 – 621 209 441 (Luís)

info@intercalonge.com

sportsclub@intercalonge.com