QUÈ FER?

Sports Club

Aquí podreu participar en campionats de futbol, bàsquet all star, ping pong, voleibol, tennis, i en activitats dirigides com aeròbic, aquagym o Pilates. 

Sports Club 

Per als més esportistes tenim el nostre Sports Club, on podreu començar o acabar el dia amb una ruta BTT, running o senderisme, entre altres activitats.

Com a activitats externes, podreu practicar caiac i paddle surf en l’incomparable marc de la nostra platja Cala Cristus.

Diving

Organitzem tot tipus de sortides: busseig subaquàtic, snorkel, batejos a mar obert… Us facilitem informació sobre el gran ventall d’activitats que es duen a terme a la Costa Brava, on podreu descobrir la fauna i flora del fons marí.

Us garantim una experiència màgica!

Paddle Surf i Caiac

Gaudiu de l’entorn incomparable de Cala Cristus, al cor de la Costa Brava, amb les nostres activitats; des del tradicional caiac fins a propostes més innovadores de la mà de Suricata Surf: Paddle Surf, Big Sup, etc. Activitats per a tots: encara que no estigueu allotjats al càmping, podeu practicar totes aquestes activitats!

BTT i Carretera

Gaudeix dels nostres increïbles paisatges sobre dues rodes.

Si t’agrada la bici y el camping som el teu lloc! Prepara les tevas vacances amb nosaltres i tindràs tot a la teva disposició i a la de la teva bicicleta. Som natura, som bici!

Gaudeixi de la Costa Brava a cop de pedal!

Ioga & Raww Food Detox

Un eco-recés màgic, per gaudir, purificar-nos, renovar-nos, oxigenar-nos, remineralitzar-nos, redescubrir-nos i elevar-nos….

Ioga, pranayama, meditació, raw food, vibració, paddle surf, mar i natura, primavera, detox, descans, interiorització, contemplació, amor, relax, autoconeixement, ecologia, creativitat…

Esdeveniments personalitzats

Els esdeveniments del Càmping Internacional de Calonge són molt variats i podeu trobar ofertes fetes a mida per a tothom. Tenim experiència en el sector i sabem que per a vosaltres el vostre temps és molt important per això us garantim la màxima professionalitat i un servei de gran qualitat. Hi trobareu moltes possibilitats i sempre acompanyades d’un entorn únic i de gran bellesa on fer que el vostre esdeveniment esdevingui una experiència inoblidable.

Esdeveniments Corporatius

Esdeveniments corporatius o d’incentius d’empresa.
Preparem esdeveniments per a empreses, ja siguin de lleure o amb objectius marcats (lideratge, motivació, treball en equip). També organitzem esdeveniments a mida.

Activitats per escoles

Gràcies al meravellós entorn de què disposem podem oferir tot un ventall d’activitats especials per a escoles. Sortides en caiac, programes esportius, activitats a la platja o tallers al medi natural.

Programa Sports

Una oferta àmplia  d’esports per a tots els gustos. La nostre aposta per l’esport és decidida i volem que gaudiu de les millors activitats amb els nostres professionals. Grup de running, rutes BTT, senderisme, o sortides en caiac des de la nostra coneguda platja, Cala Cristus.

Caps de setmana temàtics

Els caps de setmana temàtics són tot una aventura per als més petits, les nostres festes de Halloween ja són tot un clàssic del càmping. No te’ls pots perdre!!