Els esdeveniments del Càmping Internacional de Calonge són molt variats i podeu trobar ofertes fetes a mida per a tothom. Tenim experiència en el sector i sabem que per a vosaltres el vostre temps és molt important per això us garantim la màxima professionalitat i un servei de gran qualitat. Hi trobareu moltes possibilitats i sempre acompanyades d’un entorn únic i de gran bellesa on fer que el vostre esdeveniment esdevingui una experiència inoblidable.

  • Esdeveniments corporatius o d’incentius d’empresa. Preparem esdeveniments per a empreses, ja siguin de lleure o amb objectius marcats (lideratge, motivació, treball en equip). També organitzem esdeveniments a mida.
  • Activitats per escoles. Gràcies al meravellós entorn de què disposem podem oferir tot un ventall d’activitats especials per a escoles. Sortides en caiac, programes esportius, activitats a la platja o tallers al medi natural.
  • Caps de setmana temàtics. Els caps de setmana temàtics són tot una aventura per als més petits, les nostres festes de Halloween ja són tot un clàssic del càmping. No te’ls pots perdre!!
  • Programa Sports. Una oferta àmplia  d’esports per a tots els gustos. La nostre aposta per l’esport és decidida i volem que gaudiu de les millors activitats amb els nostres professionals. Grup de running, rutes BTT, senderisme, o sortides en caiac des de la nostra coneguda platja, Cala Cristus.