Ja és aquí la cursa d’aventura del 2022. La Indiketes Adventure Race. La prova compta amb vuit edicions, dos de les quals han estan la seu del Campionat de Catalunya de Raids d’Aventura (FCOC). I aquest any, a més a més, serà una de les cinc proves que formaran part del circuit de la Lliga Espanyola de Raids d’Aventura (LERA).

Ja saps com funciona? Queda’t amb nosaltres i t’ho expliquem!

Els participants hauran de completar un recorregut d’orientació en el mínim temps possible, superant aquelles dificultats naturals que es trobin al seu pas, utilitzant només les seves forces, sense rebre ajuda externa, sense fer servir mitjans motoritzats, mitjançant tan sols l’ajuda d’un mapa. Així doncs, es tracta de superar el recorregut fent ús exclusivament de la pròpia capacitat física, ja sigui en BTT, trekking, caiac, cordes, etc.

El recorregut és secret per als participants fins uns minuts abans de l’inici de la prova.

L’itinerari entre controls és lliure i el terreny no està senyalitzat, és a dir, que els participants han d’escollir la millor ruta a seguir, ajudats de la interpretació del mapa, que permetrà descobrir tots els racons del municipi.

Destinataris

Els Raids d’Aventura tenen la característica de ser proves complexes d’organitzar, ja que inclouen diverses modalitats esportives, i que es pensen per crear recorreguts adaptats a diversos nivells, ja sigui a nivell d’exigència física com d’experiència en orientació. Per aquest motiu, les proves de Raids d’Aventura s’organitzen en diferents categories:

  • Elit: dirigida a corredors/es amb experiència en orientació i nivell físic alt
  • Aventura: dirigida a corredors/es amb experiència en orientació i nivell físic mig.
  • OPEN/familiar: dirigida a persones amb nocions bàsiques o que vulguin iniciar-se en els Raids d’Aventura

I, aquest any, hi haurà una prova única i exclusivament femenina.

Si t’interessa el que has llegit fins ara, no ho dubtis més, fes clic a l’enllaç per entrar a la web d’Indiketes i fer la inscripció.

I si vols reservar allotjament pel cap de setmana de la cursa, fes click al botó i gaudeix de la nostra oferta 2×1 en allotjaments i de preus especials en parcel·la (Només vàlid per a participants de l’Indiketes Adventure Race 2022).