Arriba una nova temporada terroríficament divertida al Càmping Internacional de Calonge. Serà plena d’activitats, jocs, plors, ensurts i, sobretot, ¡un passadís del terror! Si ja has viscut alguna de les edicions anteriors sabràs de què estem parlant.

Descàrrega el programa d’activitats i si tens algun dubte, pots enviar un mail a [email protected]

Reserva la teva parcel·la o allotjament i afegeix el sopar terrorífic que oferirem al restaurant BlauVerd (dissabte 30 i diumenge 31) fent click a l’enllaç que trobaràs a continuació:

Atès el gran volum de reserves que hem rebut, us informem que ja no ha hi disponibilitat per sopar, dissabte, dia 30. Podeu reservar per diumenge, dia 31.

Tindrem les famoses castanyes a la brasa, el concursos de disfresses, el concurs de decoració de l’allotjament o de la parcel·la… I no ens oblidarem de portar caramels per la nit del “truc o tracte”!

No espereu més i feu la vostra reserva del 29 d’octubre a l’1 de novembre. Us espera un cap de setmana terriblement divertit!

Estigueu atents a les xarxes socials i al correu electrònic, perquè el mateix rei dels inferns, el totpoderós Lucifer, contactarà amb vosaltres per explicar-vos més coses sobre la seva nit preferida.

Us deixem un breu video- resum per obrir-vos la gana.

Halloween Intercalonge

SEGUEIX-NOS