DIVERLAND 4

15, 16 i 17 de setembre de 2023

“Anem-la a buscar, la bola del drac….”; “Kit et necessito”, “Hola Epi, hola Blas”, “Sóc el reporter més xerraire de Barri Sèsam”, “Da Buten”, “tres punts col·lega”…

Segur que en llegir aquestes frases t’has traslladat a aquells anys tan meravellosos, quan érem més joves i vivíem sense cap preocupació. Però sobretot, desitgem que en llegir-ho t’hagi traslladat a un lloc màgic i incomparable com és el Festival Diverland, ciutat de Di-Versiones. Un món on l’únic dolor de cap serà quedar-se sense lloc a la classe d’aeròbic.

Per què tant rotllo? Perquè no hi ha tres sense quatre; ni Batman sense Robin, ni Camping Sènia Internacional de Calonge sense Festival Diverland.
Sí, sí, com ho llegeixes! Ja ha arribat la quarta edició del Festival familiar més esperat de l’any. I amb ell, els xandalls retro, els radiocassettes i les malles ajustades per sota dels bodies.

Un any més, l’Orquestra Diversiones torna a confiar en nosaltres per dur a terme el festival de festivals a la Costa Brava. Un cap de setmana de diversió en família, amb amics i amb la millor música de tots els temps: la dels anys 80 i 90.

Potser eres petit i no ho vas viure gaire, però has escoltat les cançons centenars de vegades: al cotxe amb els teus pares, a la discoteca, a les botigues de moda… Tot i que segur que et recordes d’aquells invents que abans anomenàvem “Màquines recreatives”. Hauràs jugat al Metal Slug, al Pac-Man, al Double Dragon, al Street fighter o al Bubble Bobble entre d’altres.

Estem convençuts que, mentre cursaves EGB, jugaves amb caniques; a “la rayuela” saltant de casella en casella fins a agafar la pedra o la tisora; saltaves a la corda cantant la xerranca i feies trampes amb la cançó que deia “a ver mamá de cuantos añitos me puedo casar…” per no trigar gaire en casar-te. I quan perdies, miraves al noi o la noia que t’agradava per veure si a ell o a ella li semblava bé.

Vas jugar també al famosíssim bote bote , i estem convençuts que et deixaves l’ànima quan quan xutaves ben fort la pilota perquè sortís el més lluny possible.
Això sí que eren temps bons. Tot el dia al parc jugant amb els amics, arribant a casa amb les genolls plenes de ferides, amb els pantalons foradats i el cor content perquè en el joc del conill de la sort t’havia tocat fer un petó a la persona que t’agradava.
Doncs imagina tornar a tenir tot això, però amb 30 anys més; amb fills/es i en un lloc totalment ambientat per a l’ocasió.

El Camping Sènia Internacional de Calonge es posarà les seves millors gal•les per rebre’t. Recorreràs els seus carrers en una gua gua amb dj, podràs gaudir de comparses, espectacles, gent molt freak i dels reis del festival: l’Orquestra Di-Versiones.

Així que no et quedis a casa. Prepara la maleta, els escalfadors, les diademes i les perruques. Agafa tot el necessari per decorar la teva camper, caravana o allotjament. Aprofita i porta també la teva descoordinació per posar-la a prova en les classes d’aeròbic. Però sobretot, no oblidis venir envoltat dels que més estimes. Perquè aquest festival és per a tots, per als bebès, per a les nenes i els nens, per als adolescents, per a les seves mares i pares, avis i àvies, i per a tots i totes els que volen tornar al passat per un cap de setmana.

Reserva ja el teu allotjament amb nosaltres per al cap de setmana del 15-16-17 de setembre de 2023 i viu-ho per tu mateix/a: no deixis que t’ho expliquin.

Vine a Diverland, vine a la ciutat de Di-Versiones.

Sayonara baby!