CONDICIONS DE RESERVA

No es pot reservar ni garantir un sector o allotjament determinat, que serà assignat per la Direcció segons disponibilitat. 

La confirmació de la reserva s’efectuarà una vegada rebut el pagament corresponent i prèvia acceptació del càmping. Els pagaments es podran realitzar amb targeta de crèdit o mitjançant transferència bancària.

Qualsevol modificació (titular, nombre persones, dates, tipus de parcel·la o allotjament) de la reserva ha de ser comunicada per escrit via e-mail [email protected] com molt tard 72h abans de la data d’arribada i des del mateix mail que figura a la reserva. Hauran d’esperar la conformitat del càmping.

En cas de cancel·lació, haurà de ser comunicada per escrit via e-mail [email protected].

El Camping es reserva el dret de cancel·lació o modificació en un període de 48 h, des del moment que s’efectua la petició de reserva, així com de modificar les condicions aquí establertes si es requereix.

Visites: si durant l’estada reben visites, aquestes seran considerades com a “visites” del càmping (parcel·les i allotjament)  i hauran d’abonar la tarifa vigent prèvia inscripció a Recepció. L’horari de les visites és de 9h a 21h.

En allotjaments, totes les persones que no hagin estat inscrites en el moment de fer la reserva seran considerades com a “visites”, tot i que l’allotjament tingui capacitat suficient.

Promocions: les promocions (allotjament o parcel·la) no són acumulables i només seran vàlides per estades de vacances que pernoctin totes les nits al càmping. Si no es cumpleix aquesta condició, l’oferta corresponent no s’aplicarà.

L’hora de silenci és de les 23h a les 7h.

Taxa turística: segons tarifa vigent aplicable a persones majors de 16 anys / dia (amb un màxim de 7 dies).

No s’accepta l’estada de menors d’edat no acompanyats dels seus pares o d’un tutor legal. Implica la cancel·lació automàtica de la reserva.

El càmping es reserva el dret d’amissió i a no acceptar reserves de grups.

Els animals domèstics han d’estar sota supervisió en tot moment i s’han de portar lligats a l’interior del recinte del càmping. No acceptem gossos de races considerades potencialment perilloses.  

CONDICIONS RESERVA PARCEL·LES

La parcel·la reservada estarà disponible a partir de las 12h del migdia.

La parcel·la ha d’alliberar-se a les 12 hores del migdia.

El càmping no garanteix un número de parcel·la ni sector concret.

El càmping mantindrà la reserva de la parcel·la fins les 20h del dia previst d’arribada. Si la parcel·la reservada no s’ocupa abans d’aquesta hora, i no s’ha rebut cap avís previ per escrit ([email protected]), la reserva serà anul·lada automàticament. En cas que la parcel·la s’ocupi més tard de la data d’arribada reservada, els dies no ocupats hauran de ser abonats d’acord amb la tarifa vigent.

En cas de sortida anticipada, no s’efectuarà cap devolució.

Ocupació màxima per parcel·la: 6 persones.

S’admeten animals domèstics, previ pagament de la tarifa vigent.

Fiances: sol·licitarem les dades d’una targeta de crèdit com a fiança.

La paga i senyal (30% del total de l’estada reservada) pot realitzar-se mitjançant targeta de crèdit en el mateix moment de fer la reserva online o transferència bancària que ha de ser rebuda en un termini no superior a 15 dies a partir de la data de reserva.

Un cop rebuda la paga i senyal, el càmping confirmarà la reserva per escrit (e-mail). La resta de l’import haurà d’abonar-se 2 setmanes abans de la data d’arribada.

Condicions de cancel·lació :

  • Si la cancel·lació es rep en un termini de 30 dies o més abans de la data d’arribada, es retornarà el 50% de l’import pagat.
  • Si la cancel·lació es rep en un termini inferior als 30 dies abans de la data d’arribada, no es reemborsarà l’import pagat.
CONDICIONS RESERVA ALLOTJAMENT

(Mobil-homes, bungalows i tendes de lloguer )

No s’admeten animals domèstics a l’interior i als voltants dels allotjaments, a excepció dels allotjaments Mediterranee, Bungalow Plus i Bungalow Doring.

El període contractat haurà de ser abonat íntegrament a l’arribada, a Recepció.

En el supòsit que l’arribada fos posterior o la sortida anterior a l’estada contractada, haurà d’abonar-se la totalitat de la reserva.

L’allotjament estarà disponible a partir de les 16h.

La sortida s’ha d’efectuar abans de les 10h.

No es pot reservar ni garantir un sector o allotjament determinat, que serà assignat per la Direcció segons disponibilitat. El càmping es reserva el dret a canviar en qualsevol moment d’allotjament i oferir-ne un altre d’equivalent.

El càmping mantindrà la reserva de l’allotjament fins les 20h del dia d’arribada reservat. Si l’allotjament reservat no s’ocupa abans d’aquesta hora i no s’ha rebut cap avís previ per escrit ([email protected]), la reserva serà anul·lada automàticament.

En cas de sortida anticipada, no s’efectuarà cap devolució.

La tarifa inclou 1 vehicle per allotjament. Un segon vehicle té un cost suplementari (tarifa vigent).

L’allotjament està previst per un nombre determinat de persones. En cap cas podrà ser ocupat per un nombre superior de persones (incloent nens i bebès). Es permetrà l’estada en l’allotjament tan sols a aquelles persones que hagin estat inscrites a Recepció, sense sobrepassar-ne la capacitat màxima. No s’admeten tendes complementàries al costat de l’allotjament.

Els llençols i les tovalloles (en els allotjaments en què se n’inclouen) es canvien una vegada a la setmana. Al Càmping Internacional  de Calonge, ens esforcem per reduir el nostre impacte al medi ambient i per ser un càmping respectuós amb la natura. Us recordem que les tovalloles que hi trobareu són d’ús exclusiu dins de l’allotjament. El servei de lloguer de roba de llit es pot contractar exclusivament de 8h-20h a Recepció.

Fiances: sol·licitarem les dades d’una targeta de crèdit com a fiança de l’allotjament. En cas de desperfectes o faltes a la sortida, carregarem l’import corresponent a la targeta. En cas de no disposar de targeta de crèdit, sol·licitarem una fiança de 100€.

La paga i senyal (30% del total de l’estada reservada) pot realitzar-se mitjançant targeta de crèdit en el mateix moment de fer la reserva online o transferència bancària que ha de ser rebuda en un termini no superior a 15 dies a partir de la data de reserva.
Un cop rebuda la paga i senyal, el càmping confirmarà la reserva per escrit (e-mail).

La resta de l’import haurà d’abonar-se 2 setmanes abans de la data d’arribada.

Visites: si durant l’estada reben visites, aquestes seran considerades com a “visites” del càmping (parcel·les i allotjament)  i hauran d’abonar la tarifa vigent prèvia inscripció a Recepció.

 En allotjaments, totes les persones que no hagin estat inscrites en el moment de fer la reserva seran considerades com a “visites”, tot i que l’allotjament tingui capacitat suficient.

Condicions de cancel·lació:

  • Si la cancel·lació es rep en un termini superior a 30 dies abans de la data d’arribada de la reserva, es retornarà el 80% de l’import pagat. 
  • Si la cancel·lació es rep entre 30 i 15 dies abans de la data d’arribada de la reserva, es retornarà el 50% de l’import pagat.
  • Si la cancel·lació es rep en un termini inferior a 15 dies abans de la data d’arribada de la reserva, no es reemborsarà l’import pagat.
GARANTIA COVID: RESERVA SENSE PREOCUPACIONS

Si us veieu obligats a cancel·lar la vostra estada per la COVID i ja heu fet el pagament total o parcial de la vostra reserva, la quantitat abonada se us reemborsarà si és per un d’aquests motius:

  • Restriccions o suspensions decretades per les autoritats governamentals (tancament de fronteres, restriccions de moviment).
    Nota: Les RECOMENACIONS que puguin fer les autoritats no són considerades com motiu de cancel·lació.
  • Si el titular o algun acompanyant de la reserva són persones afectades per COVID, a condició que les normatives espanyola o/i catalana obliguin a fer quarentena. Us demanarem un document oficial/certificat mèdic.