Sport - 21 abr.

CAMPING INTERNACIONAL DE CALONGE: UN RACÓ DE LA COSTA BRAVA ON PERDRE’S MENTRE PRACTIQUES ESPORT

Actividad deportiva en el Sportsclub de camping internacional de calonge.

El Camping Internacional de Calonge porta l’esport a la sang des de fa anys.

Tant la família que el dirigeix com el personal que en forma part estan molt implicats en l’àmbit esportiu. Hi trobem exjugadors professionals de tenis i triatletes amb medalles i currículums esportius importants.

Els últims anys, el Camping Internacional de Calonge ha fet èmfasi en el món de l’esport i ha esdevingut allotjament oficial de diferents proves esportives.

Aquesta passió per l’esport es veu reflectida en el gran nombre d’activitats esportives que s’organitzen tant a dins com a fora de les instal·lacions del càmping.

Camping Internacional de Calonge

Patrocini esportiu i allotjament oficial

  • Marnaton (2013), una prova de natació amb distàncies que oscil·len entre els 1.5km i els 12km.
  •   Sea Otter Europe (2017-2018-2019-2020) és la fira internacional de la bicicleta. Es duu a terme a la província de Girona durant un cap de setmana i comprèn tot tipus de modalitats (BTT, carretera, grava…)
  • La Volcat Costa Brava (2019-2020-2021), prova cicloturista de BTT amb sortida i arribada a la població de Calonge, que es troba a 2km del càmping.
  • La Wearedlax (2019- …), prova cicloturista organitzada pel Club Ciclista Palafrugell, en honor al ciclista professional David de la Cruz. Tant la sortida com l’arribada són a Palamós, que es troba a 5km de les nostres instal·lacions.
  • The Pirinexus Challenge 360 (2018-2019-2020). Prova ciclista de grava amb sortida a la ciutat de Girona, que travessa la frontera amb França pels Pirineus i que va tenir com a meta el nostre càmping en una de les seves edicions.

Sportsclub: El nostre club esportiu

Però l’amor per l’esport no es redueix  només al patrocini sinó que, internament, el càmping té el seu propi club esportiu, l’Sportsclub. Aquest club et permet fer esport, fins i tot durant les vacances! A  l’Sportsclub s’organitzen sortides en bici (BTT i de carretera), sortides de running, activitats aquàtiques com el caiac i el paddle surf, així com activitats de fitness, tant a terra ferma com a l’aigua.

Logotipo de Sports Club de Camping internacional de Calonge.

A l’Sportsclub comptem amb la col·laboració de Suricatasurf, una escola de paddle surf de Barcelona. L’equip de Suricatasurf s’encarrega de realitzar les activitats aquàtiques de caiac i paddle surf a la platja de Cala Cristus. L’escola ofereix lloguer de material, classes de paddle, rutes guiades tant de paddle surf com de caiac. Altres opcions aquàtiques que també oferim des de l’Sportsclub, són la possibilitat de bussejar, solcar les onades en veler, fer una sortida de pesca…  

Història del Camping Internacional de Calonge

El Camping Internacional de Calonge veu la llum als anys 60, dècada de l’anomenat “boom turístic”. Abans d’aquest fenomen social,  la Costa Brava era un paratge poc poblat a causa de la por a les incursions pirates i del baix rendiment agrícola de la zona, però gràcies a les noves classes mitjanes europees es va començar a promoure el turisme de sol i platja a preus molt atractius.

És aquí quan els fundadors, Esteve Roca, Joaquim Sindreu, Javier Zulueta i Josep Banús, pare de l’actual gerent, van decidir anar un pas més enllà i crear aquest petit paradís envoltat pel verd dels pins i el blau del mar. 

Les nostres instal·lacions

Amb el pas dels anys, les instal·lacions del càmping han crescut fins a disposar d’un total de 725 parcel·les. Aquestes es distribueixen en 474 parcel·les per a caravanes, tendes d’acampada i autocaravanes, i 251 parcel·les per a allotjaments.

Hi trobareu la zona de restauració, amb el bar amb terrassa, el restaurant Blauverd i la gastroneta Happy Camper; la zona comercial, amb el supermercat; i diverses zones d’oci, com per exemple, dues piscines, dues pistes polivalents, tenis de taula, una pista de tenis i diversos parcs infantils.

Estrenem blog nou

En aquest blog es recolliran consells, mapes de carreteres, camins, platges i trucs que t’ajudaran a fer que l’experiència esportiva de les teves vacances sigui el més completa possible.

Si vols contactar amb nosaltres o col•laborar amb el blog, pots enviar-nos un email a [email protected]

Esperem que aquest bloc t’ajudi a fer realitat teva aventura! Si t’ha agradat el que has llegit subscriu-te a la nostra Newsletter i segueix-nos a les nostres xarxes socials per informar-te de totes les novetats que tenim preparades per a tu.

SEGUEIX-NOS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.