Calcula la teva ruta

Cercador

Per començar la ruta introdueïx la teva posició inicial:

Obtenir indicacions

Transports

 • Renfe

  Tota la informació sobre trens. L’estació més propera a Estartit és Flaça, però la combinació amb autobusos és millor des de Girona.
  – Ver web

 • Iberia

  Coneguda línia aèria.
  Lloguer de cotxes
  – Ver web

 • Ryanair

  Línia Aèria amb preus molt competitius.
  – Ver web

 • Sarfa

  L’empresa Sarfa és una de les institucions més emblemàtiques de Palafrugell i un símbol del transport públic a les comarques gironines. Fundada el 9 de setembre de 1921 i amb seu a Palafrugell es dedica al transport de viatgers per carretera dins la zona de la Costa Brava i fins el seu enllaç amb la ciutat de Barcelona, i a realitzar qualsevol servei discrecional amb circuits per tot Europa. Sarfa està considerada una de les empreses més antigues de Catalunya i una de les principals dins del sector del transport. L’any 2000 va iniciar una nova etapa de la seva història entrant a formar part del Grups Sarbus.
  – Ver web

 • Teisa

  TEISA va ser fundada a l’any 1920 a Banyoles, i el seu nom “Transports Elèctrics Interurbans S.A.” prové del primer vehicle emprat per la companyia que anava provist d’un motor elèctric.
  Durant tot aquest temps, l’empresa ha sabut afrontar els reptes històrics i empresarials, tinguent com a objectiu la millora constant del servei al client.
  – Ver web