Primavera - Estiu

Costeering&btt

Vols Gaudir d’un cap de setmana diferent? T’oferim la possibilitat De fer un recorregut coster diferent i combinar ho amb una ruta en btt per conèixer el nostre entorn. El pack inclou allotjament i Pensió Completa!

 

Interaventura

Si t’agrada el esport d’aventura aquest es el teu pack! Activitat de coasteering (recorregut coster combinant vàries accions com caminar, nedar, pujar a roques fàcilment des d’on poder saltar i explorar coves des de el mar)  + via ferrada (Itiniraris esportius horitzontals i verticals)  en un mateix dia!  En Pensió Completa! If you do like

 

Gastrocaiac:

Descobre la Costa Brava des de el mar navegant amb un caiac  individual, en parelles o en família (2 adults i 1 nen/a). Brinda amb una copeta de cava català i termina la excursión amb un àgape de productes típics catalans a la platja de Cala Cristus.

  • Activitat disponible durant el mesos de Primavera i Estiu
  • També tenim la possibilitat de complimentar el pack amb allotjament i pensió completa.
  • Més info en sportsclub@intercalonge.com

 

Calacristus sunrise:

Gaudeix de la baia de Palamós  amb una meravellosa sortida del Sol sobre un Paddle Surf i termina ho amb un esmorzar calent a la platja de Cala Cristus. Disponible els mesos de Primavera i del Estiu.